top of page
  • Foto van schrijverVocap

Twee extra sprekers op onze studiedag

Bijgewerkt op: 5 sep. 2023

Een integrale benadering voor welzijn op het werk

 

We zijn bijzonder blij om twee extra sprekers te kunnen aankondigen voor de studiedag op 29 september.


Naast Arnold Bakker en Anja Van den Broeck zullen ook Klaas-Jan Reincke en Eva de Winter hun inzichten geven rond het thema.


Het werk van Klaas-Jan Reincke (NL) focust zich op interventies in organisaties om bevlogenheid, flow en engagement te versterken. Klaas-Jan is medeoprichter van Vivic, The Work Design Lab (www.vivic.work) en bouwde internationale ervaring op als consultant, trainer en auteur.


In zijn bijdrage op de studiedag neemt hij ons mee in een case waarbij hij focust op een ‘bottom up’benadering rond welzijn.


Eva De Winter is niet alleen voorzitter van VOCAP en als arbeids – en organisatie-psycholoog actief bij verschillende organisaties. In haar adviesrol adviseert ze leidinggevenden, HR professionals en interne preventieadviseurs bij het ontwerpen van duurzaam en werkbaar werk waar medewerkers kunnen presteren en floreren.


Eva legt zich voornamelijk toe op de strategische en structurele kant van welzijn waardoor welzijn op een integrale manier wordt ingebed in het HR en preventiebeleid en in het ontwerp van werk. Deze aanpak zal ze tijdens de workshop met Klaas-Jan toelichten aan de hand van het 4x3 model en praktische cases.


Door deze twee extra bijdragen maken we het plaatje compleet : Enerzijds biedt de studiedag theoretische en academische inzichten, anderzijds duiken we in de praktijk met twee concrete cases die elk een andere benadering omvatten.


Wil je er nog bijzijn? Haast je want onze maximumcapaciteit is bijna bereikt.

Tickets en info vind je hier


85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page