top of page
VOCAP_beeldlogoBG-TR.png

Ons team

Board anchor
Bestuur van VOCAP
2022-02-11_14-22-56_R5E_6961.jpg

Eva De Winter

Voorzitter

Eva.de.winter@vocap.be

1661506857937.jpeg

Caroline Franck

Communicatie

Caroline.Franck@vocap.be

20190520-005-bewerkt-700x467.jpeg

Tom Dijckmans

Communicatie

Tom.Dijckmans@vocap.be

Ellen De Wilde.jpeg.webp

Ellen De Wilde

Permanente vorming

Ellen.de.wilde@vocap.be

Hans Van Stiphout.jpeg

Hans van Stiphout

Ook vrijwilliger worden?

VOCAP is steeds op zoek naar geëngageerde vrijwilligers die mee hun schouders willen zetten in het ondersteunen van onze organisatie. Ben je een creatieveling die onze sociale media mee een boost kan geven, of ben je zeer goed in IT om mee te helpen onze website te ontwikkelen? VOCAP kan steeds helpende handen gebruiken. Interesse? Geef ons een seintje via info@vocap.be

Vertegenwoordiger Europsy

VOCAP_FB_pp1.png

EuroPsy is een standaard die wordt aangeboden door de European Federation of Psychologists Associations (EFPA), de federatie die de psychologieverenigingen van 37 lidstaten in Europa samenbrengt. 

 

EFPA onderhoudt het Register van EuroPsy-psychologen en is verantwoordelijk voor het toezicht en de kwaliteitsborging van het EuroPsy-certificeringssysteem. In elk land is de National Awarding Committee (NAC) verantwoordelijk voor de evaluatie en toekenning van individuele EuroPsy-certificaten.

 

Voor de sector arbeids - en organisatiepsychologie zijn we nog op zoek naar een vrijwilliger die mee wilt zetelen in deze National Awarding Committee. Interesse? Contacteer ons via info@vocap.be

IT-officer

VOCAP_FB_pp1.png

Als IT officer ondersteun je VOCAP in het onderhoud - en verder uitbouwen van de website (front-end en back-end) en de verdere automatisering van de interne rapportering.


Je gaat tevens mee op zoek naar technische tools die de werking van VOCAP kunnen verbeteren en versnellen. 

bottom of page