top of page

ma 17 jun

|

Machelen

Duurzaam Loopbaanmanagement

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Duurzaam Loopbaanmanagement
Duurzaam Loopbaanmanagement

Praktisch

17 jun 2024, 09:00 – 17:00

Machelen, Culliganlaan 4, 1831 Machelen, België

Over het evenement

Volgende inspirerende professoren - gastsprekers zijn van de partij:

  • Nele De Cuyper
  • Beatrice van der Heijden

Duurzaam inzetbaar zijn en blijven is het management- en beleidsmantra van vandaag, helemaal terecht: kwalitatief werk en aan het werk blijven maakt gelukkig en geeft mensen het gevoel erbij te horen. Maar is dat streven naar “employability for all” ook realistisch? Of is het eerder voor de “happy few”?  En wat zijn dan mogelijke hefbomen naar duurzame inzetbaarheid en loopbanen? Deze vragen staan centraal in het onderzoek van Nele De Cuyper en tijdens deze studiedag. Nele De Cuyper is hoogleraar aan en voorzitter van de onderzoekseenheid Arbeids- en Organisatiepsychologie en Opleidingskunde (02L), KU Leuven.

Prof. dr. Beatrice I.J.M. van der Heijden is hoofd van de leerstoelgroep Strategisch HRM en hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Haar expertise

concentreert zich met name rond duurzame loopbanen, employability en ouder worden in het werk. Van der Heijden is Associate Editor voor het European Journal of Work and Organizational Psychology en Co-Editor voor het German Journal of Human Resource Management, en heeft, onder andere, gepubliceerd in het European Journal of Work and Organizational Psychology, Journal of Vocational Behavior, HRM, Human Relations, Journal of Occupational and Organizational Psychology, en Career Development International. Ze is Co-Editor van het Handbook of Research on Sustainable Careers (EE Publishing). Van der Heijden is Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Tickets

  • VOCAP Duurzame Loopbaan

    Duurzaam Loopbaanmanagement

    € 200,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page