Nog niet ingeschreven op het digitale tijdschrift Gedrag & Organisatie?

17-08-2017

Al enkele jaren geeft het VOCAP-lidmaatschap recht op een gratis abonnement op het digitale tijdschrift Gedrag & Organisatie. Vele collega's maakten al dankbaar gebruik van deze opportuniteit om in te loggen met de code die zij daartoe ontvingen. Nieuwe leden krijgen eerstdaags hun code toegestuurd.

Gedrag & Organisatie is in ons taalgebied al jaren een referentie om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen, resultaten van wetenschappelijk onderzoek, interessante ervaringsuitwisselingen, …

Een gratis abonnement via het VOCAP-lidmaatschap wordt door velen dan ook erg gewaardeerd, zeker ook omdat zij ook toegang krijgen tot het rijke archief van het tijdschrift.

VOCAP-leden die hun lidmaatschap voor 2017 hernieuwden, blijven nog steeds toegang hebben tot het tijdschrift met hun code.

Voor wie geen lid meer is, zal de toegang evenwel niet langer mogelijk zijn … Spijtig niet? Tenzij nog snel het lidmaatschap in orde wordt gebracht. Laat deze kans zeker niet liggen.

Nieuwe leden voor 2017 of zij die in 2016 niet inlogden, zullen eerstdaags een (nieuwe) code ontvangen om toegang te krijgen.

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht