Nieuwe bestuurders nog altijd welkom!

17-03-2017

Omdat de werking van onze beroepsvereniging gedragen wordt door de vrijwillige inzet van de bestuursleden, is er altijd een tekort aan ‘helpende handen’. Wetende dat vele handen ook licht werk maken, zouden wij graag onze bestuursploeg uitgebreid zien met enkele bereidwillige collega’s.

De ambitie van het VOCAP-bestuur reikt verder dan de succesvolle maandelijkse activiteiten. We hebben volgende doelstellingen vooropgesteld:

 

  1. Vormingsinitiatieven i.v.m. actuele thema’s met wetenschappelijke input

  2. VOCAP als organisatie met voldoende middelen voor meer impact.

  3. Belangenbehartiging op het vlak van persoonlijkheidsonderzoek en psychosociale risico's, certificering, PR en communicatie.

 

Als u dus niet aan de zijlijn wil blijven staan en plezier vindt in het samen organiseren van activiteiten met een gedreven ploeg, daarbij kunt ‘netwerken’ met collega’s in allerlei domeinen, of mogelijk uw competenties op vlak van e-informatie of op andere terreinen wil tonen, geef dan een seintje aan ons secretariaat en wij nemen contact met u op voor verdere toelichting.

Maar ook als u als 'correspondent' een rol wil spelen om ons te informeren, suggesties aan de hand te doen, … horen wij dat graag!

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht