Hernieuwing lidmaatschap

08-02-2018

Voor wie zijn lidmaatschap voor 2018 nog niet in orde bracht: mogen wij u vragen om dit zo snel mogelijk in orde te brengen, via de mail die u daarvoor in december kreeg of via onze website www.vocap.be, zodat u kan blijven genieten van alle voordelen als lid van VOCAP én van het grootste psychologennetwerk in België. Vanaf maart kunnen alleen nog de leden die hun lidmaatschap in orde brachten voor dit jaar, gratis deelnemen aan onze activiteiten. 

Graag willen we u uitnodigen om uw lidmaatschap 2018 voor VOCAP en onze koepelorganisatie BFP te hernieuwen. Het huidige lidmaatschap loopt nog tot en met 28 februari 2018. Nadien vervallen uw voordelen zoals de gratis deelname aan onze maandelijkse activiteiten, het gratis abonnement op Gedrag en Organisatie, …

De VOCAP-agenda voor het eerste kwartaal van 2018 kan al geraadpleegd worden op onze website onder "Nieuws”! 

Onze maandelijkse activiteiten waren ook het voorbije jaar jaar weer erg succesvol. In totaal telden we 320 inschrijvingen! Wij verzekeren u dat ook het aanbod voor het komende jaar boeiend zal worden en ‘voor elk wat wils’ zal bieden uit alle domeinen van ons gevarieerde werkterrein. Zo is VOCAP nog steeds én meer en meer de bron om bij te blijven in uw vakgebied!  

U blijft zo niet alleen op de hoogte van recente ontwikkelingen, maar hebt de gelegenheid om banden te smeden met collega’s in diverse organisaties, actief in hetzelfde vakgebied. Samen met onze NetHRD-partners -VOV en PMClub- en de collega’s binnen de koepelorganisatie BFP, maar ook ruimer met Europese vakgenoten via EAWOP en EFPA, hopen we u zo deze netwerking- en informatiekansen te bieden. Voor deelname aan de activiteiten van die organisaties geniet u trouwens ook van gunstige tarieven!

Up-to-date blijf je als lid ook door een gratis digitaal abonnement op het tijdschrift Gedrag & Organisatie, inclusief de toegang tot het archief dat teruggaat tot 2004!   

Het VOCAP-bestuur is de voorbije weken ook hard aan het werk geweest om met een grote groep vrijwilligers - A&O-psychologen - de toekomst voor te bereiden.  Zo zijn er al een aantal initiatieven van start gegaan: o.a. de versteviging van de link met de universiteiten en de bedrijfswereld, de intensivering van politieke onderhandelingen in verband met de voorwaarden voor loopbaanbegeleiding en voor de preventieadviseur psychosociale aspecten, netwerkgroepen rond burn-out, het opzetten van imago-acties, initiatieven met het oog op permanente vorming, enz. Via onze Nieuwsbrief hielden wij u alvast op de hoogte, zowel van onze acties als van de initiatieven van onze koepelorganisatie.

Om dit allemaal te kunnen realiseren blijven we evenwel uw steun nodig hebben. Onze werking berust immers voor het grootste deel op vrijwilligerswerk. Enkel door middel van uw bijdrage kunnen we onze rol blijven spelen, uw belangen behartigen en u ondersteunen in de uitoefening van uw beroep. Investeren in een beroepsvereniging is dan ook een investering in uw professionele toekomst! Bovendien toont u op die wijze ook dat onze inzet uw waardering geniet! 

Van zodra uw inschrijving werd geregistreerd, krijgt u het paswoord voor 2018. Op die manier heeft u toegang tot het ledenluik van onze website, waar u o.a. de presentaties vindt van de voorbije activiteiten, interessante boekbesprekingen, ...

Ook als u geen master/licentiaat in de psychologie bent, maar erg geïnteresseerd in onze activiteiten en werking, kan je lid worden. Meld je dan aan als 'geassocieerd lid' en je geniet van dezelfde voordelen!

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht