VOCAP-activiteit - HR Tech: vernieuwende technologieoplossingen voor sociaal-maatschappelijke uitdagingen

Wanneer: 
26-09-2017 19:00 tot 22:00
Waar: 
Park Inn By Radisson Leuven – Martelarenlaan 36 -3010 Leuven

Spreker: Hans De Canck - HR Business Partner Imec

Slimme steden, maakindustrie 4.0, artificiële intelligentie, cybersecurity, bitcoins, blockchain, digital twins… Elk jaar opnieuw krijgen we nieuwe termen voorgeschoteld die technologische innovatie weerspiegelen en ons maatschappelijk debat bepalen. Recente technologische evoluties lijken (weer?) voor een momentum te zorgen waarbij de impact indringender lijkt. Het instrumentele van digitale innovatie heeft zich langzaam omgevormd tot een structurele verwevenheid in ons dagelijkse leven en dit 24 u/7 d. Wat 40 jaar geleden met de introductie van de Personal Computer werd ingezet, bepaalt vandaag de dag ons doen en laten, onze vrijtijdsbeleving, onze gezondheid(szorg), ons werk en werkbeleving.

 

Digitale innovatie zet zich de laatste jaren sterk door in alle mogelijke economische sectoren, bedrijfstakken en meer en meer in de bedrijfsvoering zelf. Naast fintech, edtech, … wordt ook hrtech een begrip. Hrtech heeft tot doel zowel de HR-professional, de werknemer, als de people manager te helpen in de uitvoering van de bedrijfsstrategie. Helpen zij HR ook daadwerkelijk? Wie beslist er in de keuze van deze technologie? Is het aanbod van hrtech-instrumenten inderdaad een zegen (en geen last) voor de HR professional? En is de werking van deze tools wel “betrouwbaar” (en wat verstaan we hieronder)?

 

Hans De Canck was verantwoordelijke Human Capital bij het vroegere onderzoeksinstituut iMinds en is nu HR Business Partner bij imec, dat in 2016 met iMinds fuseerde. Met een professionele achtergrond in ICT en research management is hij in zijn carrière steeds betrokken geweest bij ‘people oriented & people driven’-innovaties en nieuwe vormen van samenwerking. Deze inzichten probeert hij in zijn dagelijkse werking als HR-professional een plaats te geven. Dankzij zijn betrokkenheid bij de imec.iStart werking (het technology start-up ondersteunings programma van imec) staat hij tevens dicht bij de Vlaamse hrtech- scene.

 

Het concept hrtech is in andere landen al veel langer ingeburgerd. België loopt achter. Kom dus zeker inspiratie opdoen en kom te weten wat er mogelijk is.

 

Praktische info

 

Wanneer:                 Dinsdag 26 september 2017
        ​                         
Ontvangst en netwerkmoment vanaf 19u - Aanvang om 19u30
​                                 

Waar:                       Park Inn by Radisson Leuven - Martelarenlaan 36 - 3010 Leuven

Deelnameprijs:        Gratis voor VOCAP-leden en studenten

                                 (studenten die een broodje wensen, betalen vooraf € 2,50)
                                 € 120,00 voor niet-leden
                                 € 80,00 voor leden BFP, PMC, VOV

Inschrijvingen:        Ten laatste op  20 september 2017 via het inschrijvingsformulier.

 

Bij annulering door niet-leden minder dan 2 werkdagen voor de activiteit, blijft het volledige bedrag verschuldigd. U kan zich wel steeds laten vervangen door een andere deelnemer.

De niet-leden kunnen eveneens broodjes bestellen. In dit geval is de prijs van de broodjes inbegrepen in het inschrijvingsbedrag.

                                

Deelnemerslijst 26-09-2017.pdf

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht