VOCAP-Activiteit - Analytical Development Coaching

Wanneer: 
30-01-2018 19:00 tot 22:00
Waar: 
Park Inn By Radisson Leuven – Martelarenlaan 36 -3010 Leuven

Spreker: Bob Thomas - Directeur Hermes Consulting

Coaching zien wij als een sterke methode om mensen te ondersteunen in hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel. Op het juiste moment de juiste steun bieden is essentieel in het leven van medewerkers.
 

Maar om zulke steun te kunnen aanbieden moet de HR-coach zelf een ware professional zijn.

In deze sessie willen we een beeld geven hoe Analytical Development Coaching werkt en welke parameters meegenomen worden in de coaching, ten einde op 3 terreinen te kunnen inspelen:

1. Persoonlijke Groei. Zelfkennis is daarbij een belangrijke hoeksteen. Thema’s voor deze avond zijn bv coaching versus therapie,  de  grenzen van coaching, de deontologie; de relatie met talent ontwikkeling, de plaats ervan in het gehele HR-gebeuren, ondersteuning in geval van stress en burn-out.

2. Leiderschap optimaal laten ontplooien. Thema’s zijn o.a.de rol van HR om  het leiderschapstalent te laten groeien zowel op mentaal als business vlak en de samenwerking zelf met de “business”

3. Ondersteuning bij Organisatie veranderingen. Change’ vraagt een specifieke aanpak bij coaching. De lijn directief-participatief is hier fragieler. Een professionele HR-coach kan de aangepaste ondersteuning bieden, ook onder stressvolle omstandigheden, zoals bij veranderingstrajecten. Talenten behouden is daarbij een belangrijk subdoel.

U gaat naar huis met enkele handvatten voor professionele coaching, geoefend met cases en rollenspelen. De avond is dus interactief en ook gericht op actief praktisch leren. Tevens wordt discussie mbt  de plaatsbepaling van coaching in het gehele kader van HR niet vergeten. Aks u dus begaan bent met uw eigen rol als HR-coach - die we allemaal dikwijls moeten zijn - is dit een gelegenheid tot reflectie, afstemming, leren van mekaar, …


Bob Thomas zal ons daarbij begeleiden. Hij is experimenteel en klinisch psycholoog en sedert 1977 actief als trainer-coach. Bob heeft gewerkt als directeur opleiding en talent ontwikkeling,  begeleidde ondertussen honderden ‘coachees’ en ondersteunt personen met stress, burnout, fibromyalgie, CVS, depressie.

 

Aansluitend toasten we op een beloftevol,  energiek en succesrijk 2018 met een hapje en een drankje. Dat dit dan kan in een aangename sfeer met collega’s - wat de gelegenheid biedt tot ‘netwerking’ - is dan mooi meegenomen en draagt bij tot onze doelstellingen als beroepsvereniging!

 

deelnemerslijst 30-01-2018.pdf

 

Praktische info

 

Wanneer:                 Dinsdag 30 januari 2018
        ​                         
Ontvangst en netwerkmoment vanaf 19u - Aanvang om 19u30
​                                 NIeuwjaarsdrink vanaf 21u30
​                                 

Waar:                       Park Inn by Radisson Leuven - Martelarenlaan 36 - 3010 Leuven
                                

Deelnameprijs:        Gratis voor VOCAP-leden en studenten

                                 (studenten die een broodje wensen, betalen vooraf € 2,50)
                                 € 120,00 voor niet-leden ​                                                             
                                 € 80,00 voor leden BFP, PMC, VOV

Inschrijvingen:       Ten laatste op 23 januari via het inschrijvingsformulier.

 

Bij annulatie door niet-leden minder dan 2 werkdagen voor de activiteit, blijft het volledige bedrag verschuldigd. U kan zich wel steeds laten vervangen door een andere deelnemer.

De niet-leden kunnen eveneens broodjes bestellen. In dit geval is de prijs van de broodjes inbegrepen in het inschrijvingsbedrag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht