2nd International Conference on Sustainable Employability'

Wanneer: 
12-09-2018 08:00 tot 13-09-2018 17:45
Waar: 
Provinciehuis Vlaams Brabant, Leuven, Belgium

 

 


 

 

Geachte Collega!

Voor de VOCAP-activiteit van de maand september werd een overeenkomst gesloten met Securex waarbij wij - samen met de collega’s verenigd in HR Pro - als partner optreden voor hun tweede 'International Conference on Sustainable Employability'

U vindt het uitgebreide programma en informatie voor de inschrijving voor dit tweedaagse evenement op http://www.employability21.com.

U zal meteen kunnen vaststellen dat het hele opzet van deze ‘International Conference’ en de voorziene presentaties ook helemaal beantwoorden aan de missie van VOCAP, nl. ‘een brug bouwen tussen wetenschappelijke inzichten, de realiteit van het werkveld en collega’s onderling’. Een reden temeer om deel te nemen omdat daarmee deze conferentie zich onderscheidt van vele andere.

Het thema van de conferenties, de inbreng van de keynote-speakers, van academici én van collega’s uit het arbeidsveld leveren zeker heel wat inzichten, praktische toepassingsmogelijkheden, navolgbare voorbeelden, … om mee te nemen voor eigen gebruik.

Gezien het ‘partnership’ wordt aan VOCAP-leden een korting van 10 % verleend op het inschrijvingsbedrag.

Met vriendelijke groeten,

Hans van Stiphout & Noël Derdaele

Covoorzitters VOCAP vzw

 

www.vocap.be
Tel permanentie.: 0495/88 22 99

 

 

 

 

 

 

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht